Perinteitä kunnioittaen

Laivan keittiöpäällikkö on pitkän linjan ammattilainen ja arvostaa suuresti, että perinteet ja
laivan historia on otettu huomioon. Hän kertoo, että ruokatuotteet on suunniteltu erityisellä rakkaudella ja järviluontoa ajatellen. Laivan keittiöstä valmistetaan maittavat lounaat sekä burgerit ja siivet.

M/S Tampereen päällikkö Juho Syrjä arvostaa sitä, että laivan muutostyöt tehtiin vanhan ajan henkeä kunnioittaen. Lisäksi otettiin huomioon asiakaslähtöinen palaute, joka oli kaiken tekemisen lähtökohta laivaa ja sen palveluita uudistaessa.


"On hienoa olla mukana M/S Tampereen uudistuksessa ja tuoda pala arvokasta Tampereen historiaa
nykytamperelaisten iloksi. Toivon, että ihmiset löytävät meidät ja haluavat kokea uudenlaisia elämyksiä kanssamme. Esimerkiksi Sotkanvirran risteilymme tarjoaa Suomen suvea ja järvimaisemia parhaimmillaan", Syrjä kertoo.